Industri lan Komersial

Industri lan Komersial

Arang Aktif kanggo Industri lan Komersial Migunakake

Hot

Friday, December 29, 2017

Arang Aktif kanggo Industri lan Komersial Migunakake

December 29, 2017 1

Arang arang dipunginaake minangka zat sing nuduhaké sifat adsorpsi astounding. Punika adsorbent scentless sing dipigunakaké minangka bagéan saka horde utilizations arep saka decontamination modern kanggo ngobati kentut lan refluks asam. Adsorben tartamtu iki nduweni lumahing njero substansial sing gumantung karo sistem pori sing apik. Gasses utawa kimia kasedhiya ing sistem ruwet, lan prosedur iki dikenal minangka adsorpsi. Klebu kualitas kasebut, bisa digunakake kanggo nambani limbah mékanis, mbuwang dampness utawa bebaya sing beda saka bumi, ngilangaké aroma, lan nyaring cairan saka macem-macem jinis.

Aplikasi modern lan bisnis

Iki minangka substansi sing diarani karbon. Mbokmenawa panganggone paling terkenal saka zat iki nggabungake filtrasi banyu lan hawa. Bisa diprodhuksi kanthi nggunakake macem-macem bahan alami, kayata kayu, cangkang kelapa, batu bara, lan sanes-sanesipun. Adsorben menika saged dipunginaaken kanthi struktur ingkang benten, misalipun, bubuk, granula, lembaran, lan pelet.

Punika sawetara aplikasi modern dhasar ing arupa areng sing digunakake:

Filtrasi hawa lan banyu: Iki adsorbent bisa kasil mbuwang racun saka udara lan uga banyu. Digunakna kanggo filtrasi banyu soko njero lemah, lan sajrone banyu ngombe. Various aplikasi sanitasi sanitasi industri lan mekanik nggawe pemanfaatan adsorben iki.

Pembersih gasses: Awit zat iki bisa nyingkiraké goses lan vapors sing khas saka udara, digunakaké kanggo panyulingan gas lan udara. Ngasilake vapors lenga lan macem-macem mambu saka domain tartamtu. Partikel areng sing dilindhungi dicithak ing media serat utawa saluran sing digunakake minangka bagéan saka tutupan gas.

Industri panganan lan penyegaran: Industri rezeki lan ngombe gumantung saka adsorben iki kanggo ngresiki lan njlèntrèhaké nyegerake alkohol lan non-campuran. Iku uga digunakake kanggo ngontrol tingkat dampness lan mambu beda rezeki item. Iki minangka zat sing ora mbebayani, saéngga ora makili resiko kesehatan apa wae tanpa mangerteni kemungkinan sing ditindhes.

Re-nggawe adsorben

Sampeyan bisa uga mikirake pemanfaatan karbon sing diprakirakake kanggo tingkat becik amarga bisa digawé maneh. Re-jaman nyebabake prosedur sing nyedhiyakake adsorben ing suhu dhuwur kanggo mbebasake bahan pencemar sing adhedhasar. Menyang pungkasan saka pegangan jaman saiki, adsorben disiapake kanggo digunakake maneh. Iki nggawe inti sing saing finansial amarga bisa dienggo sawetara kali sadurunge pungkasane dibuang. Ana macem-macem kursus ing ngendi inti iki bisa diproduksi maneh. Iki kalebu perawatan panas, pemulihan microbial, oksidasi udhara basah, pemulihan elektrokimia lan sateruse.

Ukuran arang sing dilakokaké sing kudu digunakaké gumantung marang tingkat adsorpsi, volume agregat sing nduweni, jenis bahan sing bakal dibusak lan sawetara variasi sing beda.
Read More